Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

Som Cervesers Artesans

Perquè creiem en l’artesania, fem cervesa artesana. L’artesania és una forma de generar bellesa i intercanvi, amb un coneixement que creix amb cada obra, i per això creiem en fer la millor cervesa possible, amb cura, amb sabors bells, amb experiències que volguem recordar, una cervesa que contingui la vida.

6 cerveses de capçalera

Hem consolidat la producció de 6 cerveses originals: la Nature, la IPA, la Pale Ale, la Torrada, la Weiss (de blat), i la APA. Sabors suggerents, productes saludables i companyes de bons moments.

Florestina Lab

En paral·lel, experimentem amb noves receptes i obrim l’obrador a nous sabors i a col·laboracions amb col·lectius del barri i activistes per a anar produint cerveses que vagin més enllà del consum.

Cuidem el procés

L’artesania es construeix a cada pas del procés. Tractem de millorar tant la qualitat de sabors i experiència, com la petjada que deixem amb el procés de producció: estudiem com millorar el cicle ecològic de producció, estalviar aigua, treballar amb productors locals i distribuir a espais compromesos.

Som xarxes

Som part del gremi de cervesers artesans, participem en fires artesanes i de l’economia social, i ens al·liem amb col·lectius afins per a assolir objectius comuns.

Sabreu trobar-nos

Trobareu la Florestina a comerços propers, a bars i restaurants, a fires, en espais socials. També distribuïm a grups de consum i particulars.

Una sosteni-bilitat honesta

El projecte construeix l’autonomia de vida d’un petit equip d’artesans, amb una visió honesta, sense voluntat de luxes ni grans negocis. Creiem en les unitats petites i en respectar l’artesania i la cura de l’ofici.


Contacta’ns si vols que florestinem

Som a La Floresta

El nostre obrador: Carrer Quadra de Canals 5, La Floresta 08198

Contacte: info@cervezaflorestina.com


A %d blogueros les gusta esto: