Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar

Som Comunitat

La Florestina és del barri i del bosc de La Floresta.  Aquest és un tret d’identitat, i entenem el barri com un teixit de gent diversa i interconnectada. Som activistes del barri perquè creiem en generar xarxes comunitàries amb les veïnes que permetin avançar juntes, donar-nos oportunitats les unes a les altres, i assolir drets de forma col·lectiva. Per això també sentim que som part d’una comunitat activista més enllà del barri, amb la que construim noves formes de dignitat i de vida sostenible.

Fem barri

Ens impliquem en la organització d’esdeveniments locals: fires, festes majors, beer fest; connectem amb iniciatives culturals i artesanes del barri: per exemple hem co-impulsat la Cervesa del centenari de la Floresta. I volem obrir l’espai social de l’obrador per a fer-hi cates, sessions de maridatges km0 i tallers de cervesa.
A més, connectem amb altres barris i comunitats, amb tallers a mida dels col·lectius.

Fem ecologia

La totalitat del nostre procés no és encara 100% ecològic, però tenim el compromís i la voluntat d’anar avançant en les formes més sostenibles i justes d’el·laborar la cervesa. Tant amb els ingredients, com amb el procés: l’estalvi d’aigua, d’energia; etc.
Ens preocupem per enfortir els circuits de km0 i sinèrgies circulars.
Per posar exemples: la Nature la fem amb maltes ecològiques; estem re-utilitzant el 50% de l’aigua que utilitzem als processos; i els nostres residus orgànics els portem als companys de La Rural, cooperativa pagesa del barri, per a alimentar el bestiar.
Ens queda camí. I tenim ganes de fer-lo.

Fem xarxa activista

Des dels inicis hem tractat de ser presents en espais activistes. Entre d’altres, tenim la convicció que els espais amb consciència social també han de tenir a l’abast producte artesà i sostenible. Sempre hem aportat part del cost i l’esforç per aconseguir-ho.
D’altra banda, oferim el nostre obrador a col·lectius que vulguin produir una cervesa com a instrument de la seva lluita.
I també tenim vocació de produir sèries dedicades a causes socials concretes. La Florestina Sense Fronteres és un exemple que ens fa especial il·lusió.

Si voleu que fem coses juntes, contacteu-nos!

Som a La Floresta

El nostre obrador: Carrer Quadra de Canals, 5, La Floresta 08198

Contacte: info@cervezaflorestina.com


A %d blogueros les gusta esto: